Marineland C-220 problems - GTA Aquaria Forum - Aquarium Fish & Plants serving the Greater Toronto Area.
GTA Aquaria Forum - Aquarium Fish & Plants serving the Greater Toronto Area.

Go Back   GTA Aquaria Forum - Aquarium Fish & Plants serving the Greater Toronto Area. > FRESHWATER > Equipment
Register FAQ Members List Calendar Advertise Search Today's Posts Mark Forums Read Advertise

Equipment Tanks, stands, heaters, filters, and all your favourite aquarium hardware in one place. Discuss.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-03-2018, 01:17 PM   #1
conix67
Devoted Member
 
conix67's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Vaughan
Posts: 2,060
Feedback Score: (75)
conix67 is a name known to all
Default Marineland C-220 problems

Been using it for 2+ years, reasonably happy with it but after last cleaning/filter change it started to leak from the seal in the back. Looks like I will need a new rubber seal to fix this.

Then I realized my old Eheim 2213 never had this kind of issue and still running strong.

I switched to the Marineland brand for the features such as self priming. I'm very disappointed now.

Anyone else having issues with the Marineland canister filters?
__________________
Latest video update
conix67 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.